Picture help---PLEASE!!!
Results 1 to 3 of 3
  1. #3
    Silver Phenster n8rgrl's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Mahomet, IL
    Posts
    113
    Photos
    View albums

    Default

    Thanks-I'll try that!
    n8rgrl

  2. Advertising
    advertising
     

  3. #2
    Silver Phenster free2b.you's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Central Missouri
    Posts
    241
    Photos
    View albums

    Default

    Quote Originally Posted by n8rgrl View Post
    [[COLOR="DarkGreen"
    I have tried and tried and cannot get my pictures to load for nothing. I followed all of the instructions, and the help the mod sent. The other night I spent a couple of hours trying to figure out what the problem was. I made a new folder, changed pixel size, changed picture size, tried uploading from facebook... Nothing seems to be working.
    I don't know if it makes a difference, but I'm on a MacBook Pro. I have pictures in the "pictures" folder, in iPhoto, in Aperture. I tried making new folders in those apps and a folder on the desktop, just for the forum so I could adjust the pics as needed and just upload from there. I just have no clue as to what I'm doing wrong.
    I tried to use the link from facebook where I've got pics, and I couldn't get that to work either. I didn't think I was this computer incompetent, but I guess so!
    Please HELP!!!
    Thanx!
    You're trying to load the pics here, right? You need an account like Photobucket (it's free) to get the link from.



    Re-started Phen 7/16/11
    (after gaining nearly all back in the last several months of stress - had kept it off for over two years)
    SW: 229.4 lbs at 5'11"
    221.1 on 7/23/11 @ one week!!

    PREVIOUSLY:
    I'M IN ONEDERLAND!!!
    Started Phen 5/24/08
    SW: 231 lbs at 5'11"
    214 lbs on 6/23/08 @ one month follow up Dr. visit
    204 lbs on 7/29/08 @ two month follow up Dr. visit
    197 lbs on 08/15/2008
    190 lbs at end of 3 month Dr. approved diet
    TOTAL LOSS: 41 lbs.



  4. #1
    Silver Phenster n8rgrl's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Mahomet, IL
    Posts
    113
    Photos
    View albums

    Default Picture help---PLEASE!!!

    [[COLOR="DarkGreen"
    I have tried and tried and cannot get my pictures to load for nothing. I followed all of the instructions, and the help the mod sent. The other night I spent a couple of hours trying to figure out what the problem was. I made a new folder, changed pixel size, changed picture size, tried uploading from facebook... Nothing seems to be working.
    I don't know if it makes a difference, but I'm on a MacBook Pro. I have pictures in the "pictures" folder, in iPhoto, in Aperture. I tried making new folders in those apps and a folder on the desktop, just for the forum so I could adjust the pics as needed and just upload from there. I just have no clue as to what I'm doing wrong.
    I tried to use the link from facebook where I've got pics, and I couldn't get that to work either. I didn't think I was this computer incompetent, but I guess so!
    Please HELP!!!
    Thanx!
    n8rgrl

Similar Threads

  1. Need Help with Picture
    By Miki161 in forum New Members
    Replies: 6
    Last Post: August 14th, 2004, 01:20 PM
  2. New Picture
    By White angel in forum My Experience with Phentermine (Year 2004)
    Replies: 6
    Last Post: March 9th, 2004, 02:13 PM
  3. New Picture!
    By SClosergirl in forum My Experience with Phentermine (Year 2002)
    Replies: 14
    Last Post: December 6th, 2002, 05:18 PM
  4. Help with PICTURE
    By TammyLynn in forum My Experience with Phentermine (Year 2002)
    Replies: 1
    Last Post: August 4th, 2002, 07:54 AM
  5. Picture, picture, picture....... AHHHH!!!!
    By SecretGoldfish in forum My Experience with Phentermine (Year 2002)
    Replies: 3
    Last Post: June 3rd, 2002, 08:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •